Kampaň týden druhý

Milí čtenáři stránek,

na začátku jedna otázka, na kterou Vás prosím o odpověď.

Chtěli byste aby 29.9. (čtvrtek) nebo 6.10. (čtvrtek) proběhla ve Zlíně beseda pro veřejnost – na které představíme uceleně náš krajský program v živé podobě? Název neřešme. Zatím máme Šlágrování, Kafe na náměstí, ale tak nějak mi chybí to, co jsme vždy dělali. A tím je obhajoba programu formou besedy k tématu. Ano chápu, besedy mají menší dosah, zajímá to jen některé lidi, ale říkám si, zda alespoň jednu větší takovou to besedu před volbami neudělat a nezkusit pozvat všechny naše známé, neznámé, uvažující, zvažující. Ty, co tomu mohou dát čas a chtějí si program vyslechnout přímo z úst autorů a ne si ho jen přečíst. Mít možnost se zeptat kritickou otázku.

Chtěli byste takovou besedu? Pozvete na ni své známé, kteří nejsou rozhodnutí a budou hledat své zastupitele na kraji? Pomůžete nám případně s propagací?

Napište mi to prosím do komentářů, nebo na FB. Děkuji.

Jak probíhá kampaň?

V obrázcích takto. Z hospod obrázky nemám, nerad při povídání přerušuji konverzaci, kvůli selfie, či aranžované fotce.

Jinak velmi dobře. Do voleb zbývá 21 dní. Tím utěšuji hlavně svou ženu, protože popravdě řečeno teď moc doma nepomáhám. Také nestíhám psát tolik co bych chtěl, protože momenty, kdy mám hodinu v kuse se soustředit, jsou opravdu už velmi vzácné. Dopoledne řeším nejdůležitější pracovní úkoly, emaily, požadavky ze všech stran, faktury, administrativa, v poledne se vyjíždí ven. Do toho samozřejmě padají i nějaké zbytečné požadavky a malá trápení, ale to tu netahejme 🙂

Letošní krajská kampaň je totiž pro mě (a myslím, že pro všechny naše kandidáty a předsednictvo) zatím nejhektičtější kampaní vůbec. Měsíce, ve kterých se řešila příprava, program, vzhled kampaně jsou pryč a nyní už mnoho prostoru na změny a co by kdyby, nezbývá. Hlavně kontaktní část kampaně je dle mého opravdu masivní.

Co tedy zatím bylo tento týden?

Kampaň na náměstí Uherský Brod, Otrokovice, Rožnov p. Radhoštěm, plus každý večer Šlágrování v tomtéž místě. Zvláště Rožnov byl velmi pozitivní. Velká účast našich lidí a cimbálovka byla pěknou tečkou nakonec 🙂

Proběhl roznos posledních volebních novin do všech schránek, proběhly přelepy billboardů.

Včera besedy v hospodách. Byli jsme s Helenou Lasztoviczovou a Františkem Veverkou v  obcích Janová-Nový Hrozenkov. Předtím pořádal pan Rudolf Vlček mini akci v TJ MEZ Vsetín, kde jsme mohli shlédnout vystoupení a také si zacvičit s workoutovou skupinou, čehož jsem lehce využil.

Teď v sobotu bude ve Slušovicích dostihový den. A pak se jede do Huslenek a do Valmezu. V neděli trochu odpočinku 🙂

Je toho dost 🙂

Kampaň po hospodách mě obzvlášť překvapuje. Hodně se toho jeden dozví, nejsou všude stejní lidé, neřeší každý stejné problémy. Na facebooku by si jeden myslel, že se řeší jen imigrace, islám

Kandidáti a všichni ostatní co se účastníte:

Jsem moc, moc, moc překvapen a potěšen aktivitou kandidátů. Vážně fakt. Měl jsem strach, že to bude horší. Moc bych chtěl bych, aby hlavně poslední týden zabrali vlastně všichni, kdo mohou, ale vím jak je to nereálné. Přesto zkuste si alespoň jedno celé odpoledne ku pomoci. První desítce dojdou síly a budou potřebovat skutečnou pomoc.

Zlínské krajské předsednictvo funguje aktivně a zapojení jsou všichni. Mám velikou radost.

Kampaň nabírá spád

Co je velmi pozitivní? Konečně se dostává značka Svobodní a Soukromníci do povědomí. Na ulicích lidé poznávají naše kandidáty. Samozřejmě ne všichni lidi, ale více než kdy jindy. Ti z Vás, kdo jsou ve Svobodných od jejich počátku, si dokáží takovou změnu představit a tuší jaký je to rozdíl oproti minulým letům.

Taky je dobré, že lidé už začínají na ulici jednak řešit krajské volby a tím pádem je více zajímá, co kdo nabízí. Aktivně se ptají a diskutují.

A to je naše velká příležitost!

Jakmile se totiž lidé začnou ptát, přichází naše největší šance. Máme dobrý a uchopitelný program. Ale nejsilněji ho prodáme právě v kontaktu s lidmi a přímým vysvětlením. Samozřejmě. Každý kandidát má lehce jiný styl a ne vždy je to snadné ve dvou třech větách vyjádřit to podstatné. Jedině trénink dělá mistry a myslím, že jsme v tomto rok od roku lepší a lepší.

Uvidíme 8.10. jak to všechno dopadne. Ale čeká nás ještě kus práce

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

7 + three =